** Hundeferie i Hemsedal **

Norsk Retrieverklubb avd. Bergen og Omegn har hvert år siden 1984, arrangert Hundeferie i Hemsedal for sine og Norsk Retrieverklubb sine medlemmer.
På denne siden vil du finne nyttig informasjon om kurs, instruktører, opphold osv.14. feb. 2010

Instruktør LP, 2010 - uke 29

Instruktør - LP uke 29: Elin Søisdal

Elin Søisdal har drevet som instruktør siden 2003, og hatt hund så og si hele sitt liv. Hun driver i dag Amokk Hundeskole sammen med Siv Svendsen og elsker selv å gå på kurs.

Elin har tatt Canis Trener- og Instruktørutdannelse, Klickerklok sin Trenerutdannelse, Elite Satsning med den svenske landslagsdeltakeren, Nordisk vinner og VM vinner Maria Hagström, samt en rekke andre kurser for diverse ulike instruktører innen lydighet, bruks og jakt.

En bra instruktør skal være flink til å trene hund, men også flink til å forklare og videreformidle denne kunnskapen. Hos Amokk Hundeskole er derfor både Elin og Siv sertifiserte TAG Teach Level 2 instruktører, og jobber mye med å evaluere og veilede hverandre i rollen som instruktører.
Mottoet deres er "Det skal være gøy å trene hund!", og det er en ting som er veldig viktig for Elin. Hun er opptatt av at alle skal ha fremgang og få ting til, og ikke minst at alle skal ha det gøy, både hund og fører :o)

Elin har snust på flere grener innen hundesport, men det er lydighet og bruks som er hennes største lidenskaper. Sammen med hunden sin Spike, en flott Border Collie gutt som hun overtok for 1 år siden, har de jobbet seg frem og konkurrerer allerede nå i LP Klasse 3 - etter knapt ett års bekjentskap!

Elin planlegger å debutere med Spike i bruks å snart de er klare.

Elin sender en hilsen til LP deltakere på Hundeferie i Hemsedal:
"Dette blir knallgøy! Jeg gleder meg :o)

Mvh Elin

www.amokk.no"

1 kommentar:

  1. Håper dere får lagt inn info om agilityinstruktør om ikke så lenge. Må jo vite hvilket kurs man havner på før bestillingen går inn ;)

    SvarSlett