** Hundeferie i Hemsedal **

Norsk Retrieverklubb avd. Bergen og Omegn har hvert år siden 1984, arrangert Hundeferie i Hemsedal for sine og Norsk Retrieverklubb sine medlemmer.
På denne siden vil du finne nyttig informasjon om kurs, instruktører, opphold osv.23. mar. 2010

Formidabel respons og påmelding til årets Hundeferie i Hemsedal!

I år, som tidligere år, har vi hatt en formidabel respons på vårt Hundeferie i Hemsedal arangement - i år er det også rekord stor påmelding til årets Hundeferie i Hemsedal!
Vi er veldig takknemlige for den flotte responsen vi har fått og all interesse våre medlemmer og med-hunde-venner har vist oss! Uten alle deres interesse, kunne vi ikke arrangert dette år etter år - så tusen takk til dere alle!

Responsen på uke 29, og at Bruks spesielt er med på årets arrangement har vært enorm!
Vi har fått utvidet med noen ekstra plasser etter avtale med de respektive instruktørene på hvert kurs i uke 29, slik at vi har kunnet ta med flere deltakere enn opprinnelig oppsatt, da hvert kurs hadde max 8 plasser ledig. Vi vil jo så gjerne at flest mulig skal få anledning til å delta på en flott Hundeferie i Hemsedal!


Uke 29 er nå ferdig - alle som har fått tildelt plass til kurs i uke 29 har nå mottatt en e-post på dette sammen med et referansenummer samt oppsummering av påmelding.
Deltakere som står på venteliste (Bruks og LP) har også mottatt e-post på dette, samt informasjon om hvilket nummer på ventelisten de har.


Obs!
Det er noen ledige plasser igjen på Toller jaktkurs og Agility kurs i uke 29. Vil du være med, så skynt deg å sende din påmelding!
LP og Bruks kurs har ventelister.

Informasjon og tilbakemelding om tildelt plass i uke 30 kommer fortløpende, og ila 14 dager når komiteen for uke 30 har fått spikret denne :o)
Til dere som har meldt dere på i uke 30: Kryss fingrene!

Med ønske om en flott dag med din(e) firebente venn(er),

Hundeferie i Hemsedal komiteen 2010 

      

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar