** Hundeferie i Hemsedal **

Norsk Retrieverklubb avd. Bergen og Omegn har hvert år siden 1984, arrangert Hundeferie i Hemsedal for sine og Norsk Retrieverklubb sine medlemmer.
På denne siden vil du finne nyttig informasjon om kurs, instruktører, opphold osv.3. mar. 2011

Status etter 1 ukes påmelding for NRK avd. Bergen og Omegn :)

En knapp uke etter at påmelding til årets Hundeferie i Hemsedal åpnet for medlemmer i NRK avd Bergen og Omegn med boadresse Bergen/Omegn, kan vi trygt slå fast at Hundeferie i Hemsedal i år også er populært ;)
Interessen for uke 29 har vært veldig bra, og med et par ekstra kurs - og ikke minst spennende kurs - å velge blandt i år, så vitner interessen, iveren og antall mottatte påmeldinger om at det er noe våre medlemmer pris på :)

Både LP, Bruks, Freestyle, og AG har påmeldte - men den som virkelig har tatt kransekaken i år er Blodspor. Her er interessen formidabel, kurset har allerede begynt å fylle seg opp - og ennå er det 14 dager til resten av landet kan sende inn sine påmeldinger!

De som har fått plass på kurs i uke 29 har alle mottatt bekreftelse på e-post samt egenvurderingsskjema som de må fylle ut og returnere.

Påmeldte til uke 30 har mottatt e-post med informasjon vedr. tildeling av plass på kurs, samt når dette gjøres, for jaktkursene.

Eksklusiv påmelding for NRK avd Bergen og Omegn sine medlemmer med boadresse i Bergen/Omegn: f.o.m. 21. februar t.o.m. 15.mars 2011

Påmelding for øvrige medlemmer av NRK: f.o.m. 16. mars 2011.

Det er så kjekt å være i gang igjen: et nytt år, nye kurs, nye og "gamle" instruktører, nye og "gamle" hundevenner osv.....som vi gleder oss til Hundeferie i Hemsedal 2011 :) !

Vi kommer på Hundeferie i Hemsedal - kommer du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar