** Hundeferie i Hemsedal **

Norsk Retrieverklubb avd. Bergen og Omegn har hvert år siden 1984, arrangert Hundeferie i Hemsedal for sine og Norsk Retrieverklubb sine medlemmer.
På denne siden vil du finne nyttig informasjon om kurs, instruktører, opphold osv.20. jul. 2011

Hundeferie i Hemsedal 2011 er godt i gang!

Hundeferie i Hemsedal 2011 og uke 29 er nå godt i gang! Hurra :o)
Søndag etter innsjekk hadde vi info møtet samt presentasjonsrunde av alle deltakere og instruktører, før deltakerne fikk møte gruppene og instruktøren(e) de skal være med resten av uken.

Mandag var det kursstart - endelig var Hundeferie i Hemsedal 2011 "skikkelig" i gang!
Denne dagen er det mange hunder, førere og instruktører som gledet seg til :o)

Stemingen er god, vi koser oss alle sammen med nye og "gamle" hundevenner og på kurs - været kunne nok ha vist seg fra en noe bedre side - men litt opplett og sol har vi hatt innimellom - satser på det bare blir mer og mer av det de neste dagene :o)

Kveldene koser vi oss med utlodning i Lodgen, det er er noen som har vist seg å ha mer vinnerlykke enn oss andre på disse 2 dagene....og hanker inn den ene premien etter den andre, til stor jubel og latter :o)
Etter utlodning er det teltet som er det store treffpunktet - nå er vi ennå tidlig i uken, men god stemning og med "nogot attåt" er det noen som ser ut til å "holde ut" kveld etter kveld ;o) Kjekt at folk koser seg!

Her er noen bilder fra årets blodspor og ettersøkskurs - se så stolte de fine hundene er, som har funnet "hjorten" sin :o)Det er mange dyktige fotografer her oppe - vi håper å få kopi av deres bilder fra de forskjellige kursene, slik at vi kan legge bildene ut her på bloggen :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar